Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی صدای ایران، صورت ها همه پنهان بر پشت ماسک‌هایی که خودشان هم فکر نمی‌کردند روزی تا این حد مورد استقبال و نیاز مردم قرار بگیرند. ماسک‌هایی که تا دیروز در ویترین داروخانه‌ها هزار تا 2 هزار تومان بودند و الان یا نایابند یا قیمتی نزدیک به 40 هزار تومان دارند.

همه با فاصله در حال راه رفتن هستند؛ حتی وقتی یکی در تاکسی سرفه‌ای می‌کند همه می‌خواهند از خودرو بیرون بپرند و در کوچه پس کوچه‌های شهر انگار غم و ناامیدی و مرگ پرسه می‌زند و منتظر است تا تو از خانه بیرون بیایی و یقه‌ات را بگیرد و به ریه‌هایت نفوذ کند و همه وجودت را در کسری از ثانیه بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت بهداشت و درمان که همراه با کادر پزشکی و پرستاران غیور و سرافرازمان در خط مقدم مبارزه با این ویورس ناخوانده کرونا قرار دارند می‌گویند در خانه بنشینیم. رفت و آمدها را کم کنیم و پرده بر پنجره اندازیم. دوباره در گوشی های موبایلمان غرق شویم و فیلم ببنیم و هرکاری که می‌توان ما را برای در خانه ماندن ترغیب کند را انجام بدهیم.

اما بهار کمتر از 10 روز دیگر از راه می‌رسد. دشت دارد فریاد می‌زند که برویم و خودمان را در چمن‌های تازه روییده غلط بدهیم و تا می‌توانیم روح چروکیده را در آب‌ رودخانه‌های دوباره روان شده شست و شو دهیم اما انگار باید یه کاغذ بر روی پنجره خانه بچسبانیم و بنویسم: باشد بهار؛ اما بعداً.

بعداً چون الان حال مام میهن خوب نیست؛ بعدا چون الان باید از مردم رنج کشیده این سرزمین در خط مقدم دفاع کنیم. حتی با در خانه نشستن هم می‌توان این دیو شب را از شهر بیرون کرد فقط کافیست به رویش نخندید. مثل سال‌های جنگ که فرهاد با صدای بغض آلود می‌خواند: «بوی عیدی بوی توپ بوی کاغذ رنگی» اکنون نیز باید با هم زیر لب زمزمه کنیم: «بوی عیدی بوی ویروس بوی هم‌رنگی».

همانگونه که سایت عصر ایران پیشنهاد کرده ما نیز به این پویش می‌پیوندیم و می‌گوییم: امسال عید را در خانه بمانیم به عزیزانمان تلفنی یا اینترنتی تبریک بگوییم تا این ویروس منحوس کرونا از شهر رخت بندد ما از آنگاه دوباره نروز را جشن می‌گیریم دوباره می خندیم دوباره سفره می‌اندازیم و برای هم دعا می کنیم. این یک قرار ملی است.

پ/

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: نوروز کرونا عید نوروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۲۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست

ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. - اخبار بازار -

رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو 2024 گفت: شرکت فولاد مبارکه در سال گذشته 8 میلیون و 800 هزار تن محصول به مشتریان تحویل داده که از این میزان یک میلیون و 400 هزار تن روانه بازارهای صادراتی شده و رضایتمندی مشتریان داخلی و خارجی را  در پی داشته است؛ اما نکته  این است که این اتفاق در زمینه صادرات می‌توانست برای سایر شرکت‌های فولادی نیز رقم بخورد، ولی  ازآنجاکه برخی شرکت‌های فولادی نتوانستند در مقابل سهام‌داران خود در بخش سود و زیان از صادرات محصولات خود دفاع کنند، انگیزه تولید بیشتر و صادرات را از دست دادند.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین گفت: یکی دیگر از موضوعات حائز اهمیت این است که در سال 1402 حجم واردات ورق فولادی افزایش چشمگیری داشت. ما در بخش واردات ورق‌های سرد، گالوانیزه و رنگی در شرایطی شاهد افزایش واردات بودیم که محدودیت‌های ارزی نیز داشتیم. این اتفاق در شرایطی رقم خورد که ظرفیت‌های تولید و ضریب بهره‌برداری تولید برای ورق سرد در کشور ما 71 درصد، برای ورق گالوانیزه 42 درصد و برای ورق رنگی 28 درصد است. این امر نشان می‌دهد ما در داخل کشور امکان تولید این‌گونه محصولات را داریم؛ اما باید برای تولیدکنندگان شرایطی ایجاد کنیم که رغبت پیدا کنند تولیدات خود را روانه بازارهای داخلی و صادراتی کنند. قطعاً این حجم واردات مانعی جدی برای تسهیل امر تولید است.

وی عنوان کرد: ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد، اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. از سوی دیگر نیز باید محصولاتی را وارد کنیم که بدانیم نیاز بازار است. در حال حاضر ظرفیت‌های خوبی در پروژه‌های انتقال آب شکل گرفته و تسریع شده که این پروژه‌ها نیازمند ورق گرم است.

حیدری در پایان یادآور شد: به نظر می‌رسد بهترین مسیر برای واردات این است که ما ارزی را که قرار است از بانک مرکزی صرف واردات محصولات فولادی کنیم، صرف واردات ورق گرمی بشود که قرار است در پروژه‌های انتقال آب مصرف شود. در این صورت قطعاً ظرفیت‌های فولاد مبارکه برای اینکه محصولات خود را به سایر مشتریان عرضه بکند بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • سه عضو خانواده روستایی در سبزوار از زیر آوار بیرون کشیده شدند
  • ۳ عضو خانواده روستایی در سبزوار از زیر آوار بیرون کشیده شدند
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • (ویدئو) ژیلا صادقی جواب تمام منتقدانش را یکجا داد!
  • خلاصه بازی پیکان و آلومینیوم + فیلم
  • پیکان 0-1 آلومینیوم اراک؛ دشت 3 امتیازی از تهران با ضربه سر حاجی عیدی
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • کشف کمیاب‌ترین «رنگ» دنیای باستان در یک حمام رومی؛ رنگی گران‌تر از طلا (+عکس)
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ درباره فصل جدید «پایتخت»