Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@14:02:40 GMT

نیاز اصلی مردم امید، نشاط و سرگرمی است

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۷۰۹۴۲

یک منتقد سینما و تلویزیون با تاکید بر اینکه نیاز اصلی مردم نشاط، امید و سرگرمی است، عنوان کرد: باید صداوسیما از برنامه سازان حرفه ای حمایت کند تا با تولید برنامه های حرفه ای پاسخگوی نیاز مردم باشند.

به گزارش ایسنا، جبار آذین، مدرس دانشگاه، منتقد و کارشناس سینما و تلویزیون درباره برنامه های نوروز گفت: یکی از برنامه های ویژه ایام نوروز که می تواند نظر مخاطبان میلیونی را به رسانه ملی جلب کند، ویژه برنامه های سرگرم کننده و نشاط آفرین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در میان برنامه های نوروز ۹۶ سیما، یک برنامه توانست با بهره گیری از فضای مناسب از اجرا و ارتباط خوب با مخاطب نمره قبولی بگیرد.
وی ادامه داد: بوی عیدی ویژه برنامه ای است که ضمن رعایت اصولی برنامه سازی مردمی و استفاده درست از فضاسازی های همسو با مضامین برنامه از طریق ارائه یکسری آیتم‌های مخاطب پسند از جمله برگزاری مسابقات نشاط آفرین میان هنرمندان و ورزشکاران، توانست توجه بینندگان را جلب کند.

این منتقد عنوان کرد: البته این برنامه می توانست در ابعاد متنوع تر و با توجه به سنت های نوروزی و ایام دید و بازدید این مهم را به گونه ای در بطن و حاشیه آیتم های خود جا بدهد، ولی با این همه به دلیل اجرای خوب، طراحی سوالات مناسب و هماهنگی پرتحرک میان اجراکنندگان و مهمانان با نظر و نگاه مساعد خانواده ها همراه شد و این نشان می دهد تهیه کننده به خوبی این مسیر را هدایت کرده است.
آذین ادامه داد: صرف سرگرم سازی گرچه می تواند در توفیق یک برنامه نقش مهم داشته باشد، ولی چنانچه سرگرم سازی همراه با آموزش، نشاط و امید آفرینی باشد، می تواند میان بینندگان سیما و تلویزیون آشتی مستمر برقرار کند. کاری که بوی عیدی در مجموع توانست در انجام آن به توفیق نسبی برسد.

وی اشاره کرد: گزینش مهمانان و ترکیب جذاب آنها و طرح سوالاهایی برگرفته از بازی های ملی و سنتی در تولید و ارائه بازی های نمایشی از برنامه و توفیق آم سهم ارزشمندی داشت به گونه ای که هیجان‌های ایجاد شده و رقابت های سالم دوستانه میان مهمانان باعث شد تا بینندگان هم از طریق همذات‌پنداری خود را در میان مردم احساس کنند و این نکته مهم مدیون نگاه حرفه ای برنامه سازان و تولیدکنندگان بوی عیدی است.

این منتقد خاطرنشان کرد: با توجه به ضعف‌هایی که در بخش‌های برنامه‌سازی و گاه تولید مجموعه‌های تلویزیونی به چشم می‌خورد، رسانه ملی می‌تواند با باز کردن فضایی ویژه برای تولید برنامه هایی مشابه بوی عیدی مخاطبان را به سمت سیما کشانده و از حضور پررنگ مخاطبان برنامه‌های ماهواره‌ای بکاهد. توفیق بوی عیدی نشان می دهد رسانه ملی علیرغم همه کمبودهای مادی و ناهماهنگی موجود می‌تواند با یاری برنامه‌سازان حرفه‌ای برنامه های خوب و دیدنی تولید کند، زیرا نیاز اصلی مردم امید، نشاط و سرگرمی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۷۰۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آقای رئیسی! به‌قول حسین شریعتمداری الان زنگ انشا نیست

محمد مهاجری به اظهارات روز گذشته رئیسی در جمع استانداران واکنش نشان داد.

مهاجری فعال سیاسی اصولگرا در یادداشتی در کانال تلگرامی اش نوشت.

حضور گرامی رئیس جمهور محترم

با سلام

در دیدار استانداران فرموده‌اید:

-کارگزاران دستگاه‌های اجرایی باید در عرصه عمل و با کار شبانه‌روزی امید مردم را ارتقا دهند.

-مردم باید این احساس را داشته باشند که دولت دارد کار می‌کند.

-باید ضمن گزارش کار‌ها و اقدامات و تلاش برای گره‌گشایی از اذهان مردم، دلایل و علل ناکارآمدی‌های احتمالی را نیز به گزارش کرد.

-همه‌ی بخش‌ها برای تحقق شعارسال باید برنامه داشته باشند.

-هیچ بخشی از تولید اعم از کارخانه‌های بزرگ وکارگاه‌ها نباید بی‌برنامه باشند.

-استان‌ها باید برای جهش تولید برنامه کلان و استانی و اقلیمی داشته باشند.

- بانک‌ها باید در زمینه تامین مالی به موقع واحد‌های تولیدی کمک کنند.

-باید با عموم‌مردم سخن‌گفت، ارتباط با مردم را همواره به استانداران و مدیران تاکید کرده‌ام.

-باید پرداخت تسهیلات برای ازدواج و اشتغال ومسکن در اولویت قرار بگیرد.

-باید استان‌هایی که بیشترین آمار بیکاری را دارند از این وضعیت خارج شوند. باید فکر ویژه برای این استان‌ها داشت و باید کار جدی در این زمینه کرد.

-باید نتیجه جلسات، رفع موانع تولید باشد.

- باید از محصولات روستایی حمایت کنیم ومحصولاتشان به موقع خریداری شود.

- باید بهره‌وری را بالا ببریم.

- باید در یک سری مسائل کار فرهنگی کنیم. وزارت‌خانه‌های فرهنگ و ارشاد و آموزش و پرورش، سازمان صداوسیما، چهره‌ها و ... باید تلاش کنند.

- الگو‌های مصرف آب و برق و گاز و انرژی باید تبلیغ شود.

جهت‌استحضار جنابعالی عرض می‌کنم ۳۴ ماه از عمر دولتتان گذشته و شما هنوز دارید میگویید:"باید" فلان شود و "نباید" بهمان شود.

خدا عمر باعزت بدهد به حاج‌حسین‌آقای شریعتمداری که در چنین مواقعی خطاب به روسای‌جمهور پیشین (البته نه همه شان، بلکه به بعضی شان!) به درستی می‌نوشت: "الان زنگ انشا نیست، زنگ حساب است آقای رئیس‌جمهور! انشا خواندن مال روز‌های تبلیغات بود"

دیگر خبرها

  • از جنایت «تاسوکی» تا امید در میان خرابه‌های «بم»
  • برنامه‌های کاروان زیرسایه خورشید در استان یزد تشریح شد + فیلم
  • نیاز به سرگرمی سالم برای مخاطب/ سعید ابوطالب «سناتور» را می‌سازد
  • محمد خزاعی مطرح کرد؛تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • آقای رئیسی! به‌قول حسین شریعتمداری الان زنگ انشا نیست
  • رئیس سازمان سینمایی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • خزاعی: تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد