Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-09@00:27:51 GMT

مجریان برنامه بوی عیدی چگونه انتخاب شدند؟

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۳۴۸۳۶

تهیه کننده برنامه تلویزیونی بوی عیدی از چگونگی انتخاب ٢ مجری برای این برنامه تلویزیونی توضیح داد و اینکه چطور پای مسابقه جنگا به تلویزیون باز شده است.

خبرگزاری تسنیم: احسان ارغوانی تهیه کننده برنامه شبانه بوی عیدی که هر شب ساعت 23 و 15 دقیقه از شبکه یک پخش می شود در گفت و گو با فارس با اشاره به مشارکت گستره مردم برای رای دادن به مهمانان برنامه عنوان کرد: آرای مردمی نشان دهنده دیده شدن برنامه است و خوشبختانه تا به امروز مردم با ارسال پیامک، فضای مجازی و تماس تلفنی بازتاب های مثبت نشان داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی درباره هدف تولید این برنامه برای ایام نوروز گفت: همانطور که اطلاع دارید ما با مخاطب میلیونی تلویزیون رو به رو هستیم که هر کدام از آنها صاحب سبک و سلایق مختلف هستند، بنابراین ساخت برنامه و کسب رضایت نسبی در عمل دشوار است. من سالهاست در کار برنامه سازی هستم و برنامه های مختلفی برای مناسبت های متنوع تهیه کرده ام. به همین دلیل تلاش می کنم قبل از ساخت هر برنامه تحقیقات میدانی انجام بدهیم تا از نیازها و سلایق مردم مطلع شوم.

وی ادامه داد: برنامه شبانه بوی عیدی هم مستثنی از این مساله نبوده و درصد ساخت یک برنامه مفرح که سرشار از هیجان و چالش باشد، تهیه کنم که علاوه بر سرگرم کردن مخاطبان جنبه آموزشی هم داشته باشد. به همین دلیل قبل از شروع برنامه اتاق فکر تشکیل دادیم.

این تهیه کننده با تاکید از اقبال مخاطبان گفت: خوشبختانه تا به امروز فیدبک بسیار خوبی از سوی مردم داشته ایم و مردم از طریق فضای مجازی، ارسال پیامک و تماس تلفنی ابراز محبت به برنامه کردند. ضمن اینکه مشارکت مردم در رای دادن به مهمانان گواه این مساله است.

ارغوانی درباره انتخاب پدرام کریمی و مژده لواسانی به عنوان مجری این برنامه توضیح داد: ما هر شب دو مهمان داریم که یک خانم و یک آقا است. به همین دلیل تصمیم گرفتم که دو مجری هم انتخاب کنم که هر کدام مشوق یکی از مهمانان برنامه باشند تا به هیجان بخش مسابقه اضافه شود. این دو مجری گزینه های مناسب برای این برنامه بودند و تا به امروز مورد توجه مردم هم قرار گرفته شده است.

وی درباره تیتراژ تصویری بابک جهانبخش در شروع برنامه گفت: تیتراژ ویترین اولیه برنامه محسوب می شود، بنابراین باید به این مساله توجه کرد تا برنامه برای مخاطب گیرا باشد. تیتراژ کاملا با محوریت و در راستای محتوای برنامه ساخته شده است.

وی درباره بخش مسابقه و رقابت بین مهمانان توضیح داد: هر شب دو مهمان داریم و چند مسابقه نوستالژی و اطلاعات عمومی بین شان برگزار می کنیم. مسابقه تمرکزی جنگا با اقبال مخاطبان رو به رو شده است، حتی با ما در تماس هستند که تعداد حرکت ها در مسابقه جنگا بیشتر شود تا هیجان برنامه بالاتر برود. همچنین تیتراژ یک سریال را پخش می کنیم که مهمانان باید نام سریال و نام خواننده را بگویند. تصاویری هم از مراکز دیدنی ایران پخش نی کنیم که باید حدس بزنند کجای ایران هست. گفتنی است الناز حبیبی، فریبا نادری، مهرداد میناوند و علی عبدالمالکی به ترتیب از هم تیمی هایشان سیاوش خیرابی، بهرنگ علوی، پرستو صالحی و سمانه پاکدل جلوتر هستند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۴۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای دور دوم از دور اول مهم تر است؟ | گره‌هایی که با انتخاب اصلح باز می شود

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: تکمیل گام نخستی که در روز ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ از سوی مردم سربلند ایران برداشته شد، از ضرورت‌هایی است که اهمیت حضور حداکثری مردم در انتخابات ۲۱ اردیبهشت ‌ماه ۱۴۰۳ را دوچندان می‌کند.

یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگو با همشهری آنلاین دراین باره با تاکید بر اینکه تشکیل مجلسی با پشتوانه قوی مردمی، راهگشای بسیاری از مشکلات و چالش‌های پیش روی کشور خواهد بود، گفت: نخستین نکته این است که دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در همه شهرهای کشور برگزار نمی‌شود و درمجموع رای‌گیری حدود ۲۲ حوزه انتخابیه برگزار خواهد شد؛ بنابراین محدود شدن دایره کاندیداها، بر اهمیت حضور مردم در انتخابات افزوده ‌است.

غلامرضا مصباحی‌مقدم افزود: در شرایطی که به‌طور معمول در تعداد قابل توجهی از حوزه‌های انتخابیه، رقابت بین تعداد کمی از کاندیداها جریان دارد و در بسیاری از حوزه‌ها از میان ۲ کاندیدا، یک کاندیدا انتخاب می‌شود، «انتخاب اصلح» اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی با بیان اینکه این موضوع انگیزه مضاعفی است که مردم را برای حضور، پای صندوق‌های رأی تشویق می‌کند، ادامه داد: دلیل این امر، آن است که در شرایط کنونی حتی می‌توان گفت رای مردم از دور نخست نیز مهم‌تر است و ترکیب نهایی نمایندگان شهرشان را مشخص خواهد کرد.

اهمیت راهبردی «انتخاب اصلح»

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهارکرد: موضوع دیگری که بر اهمیت حضور حداکثری مردم ۱۵ استان پای صندوق‌های رأی می‌افزاید، «تکمیل ترکیب مجلس» است.

مصباحی‌مقدم افزود: در واقع رأی تکمیلی مردم در دور دوم ترکیب نهایی خانه‌ملت را مشخص خواهد کرد؛ ترکیبی که نقشی راهبردی و تعیین‌کننده در ترسیم چشم‌انداز آینده توسعه و آبادانی کشور دارد.

وی عنوان کرد: باید درنظر داشت ۴۵ کرسی باقی‌مانده، نقش محوری در تعیین ترکیب مجلس دوازدهم دارد؛ بنابراین حضور مردم در انتخابات ۲۱ اردیبهشت‌ماه به‌صورت مستقیم در ریل‌گذاری آینده کشور نقش‌آفرین است.

مصباحی‌مقدم با اشاره به اینکه «انتخاب اصلح» گزاره دیگری است که بر اهمیت حضور حداکثری مردم در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم می‌افزاید، ادامه داد: هرچه تعداد بیشتری از واجدان رای‌دادن، پای صندوق‌های رأی حضور یابند، افراد شایسته‌تری به مجلس شورای‌اسلامی راه می‌یابند.

وی تصریح کرد: در نتیجه چنین رویکردی، افراد قوی‌تر، مناسب‌تر و متخصص‌تری به قوه مقننه کشور راه می‌یابند و جایگاه مجلس در ساختار تصمیم‌سازی کشور رفیع‌تر از پیش خواهد شد. باید توجه داشت هرچه کارایی مجلس، به‌دلیل حضور افراد شایسته‌تر افزایش یابد، شاهد باز شدن گره‌های بیشتری از مشکلات موجود در کشور خواهیم بود.

انتخابی سهل، اما مهم

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: معتقدم مردم ۱۵ استانی که کاندیداهای آنان در دور دوم انتخابات مجلس حضور دارند، با وجود اینکه انتخاب سهل‌تری پیش رو دارند، درعین‌حال رای‌شان حتی «مهم‌تر» از دور نخست خواهد بود. «سهل» از این‌نظر که برخلاف دور نخست که با گزینه‌های متعددی مواجه بودند و انتخاب اصلح را برایشان سخت کرده بود، در این دور با گزینه‌های محدودتری مواجه هستند که انتخاب گزینه مناسب را آسان‌تر و در عین‌حال «مهم‌تر» می‌کند.

مصباحی‌مقدم افزود: مردم باید به این نکته توجه داشته باشند که حتی انتخاب ۱۰ نماینده زبده و توانا هم می‌تواند روند حرکتی مجلس را تحت‌تأثیر قرار دهد؛ چه رسد به ۴۵ نماینده که باید در دور دوم انتخاب شوند.

وی اضافه کرد: تجربه چند دور حضور در مجلس به من اثبات کرده‌ وجود چهره‌های شاخص و توانا در مجلس می‌تواند بر تصمیم‌گیری مجموع نمایندگان در قانونگذاری مناسب جریان‌ساز باشد؛ بنابراین اهمیت حضور مردم پای صندوق‌های رأی در دور دوم به هیچ‌وجه کمتر از دور نخست نیست.

کد خبر 850528 برچسب‌ها غلامرضا مصباحی‌ مقدم مجلس - انتخابات نماینده مجلس مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • رای دور دوم از دور اول مهم تر است؟ | گره‌هایی که با انتخاب اصلح باز می شود
  • شناسایی ۳ هزار میلیارد ریال فرار مالیاتی حوزه ساخت و ساز در خوزستان
  • شناسایی فرار مالیاتی ۳۰۰ میلیارد تومانی در حوزه ساخت و ساز
  • راهنمای انتخاب قفل درب هتل
  • خلاصه بازی پیکان و آلومینیوم + فیلم
  • پیکان 0-1 آلومینیوم اراک؛ دشت 3 امتیازی از تهران با ضربه سر حاجی عیدی
  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • «قلیچ» به مستندات یکشنبه خانه هنرمندان ایران رسید
  • درخشش مربی قزوینی در مسابقه عکس سال
  • پخش شب آوا از شبکه باران